Jørn Hermansen har opført kvalitetshuse siden 1978 - det giver knap 30 års erfaring at trække på

JH-huse er moderne kvalitetsbyggeri, hvor fleksibilitet er et nøgleord. I sætter jeres personlige præg hele vejen igennem - lige fra første streg på papiret til det færdige hus står klar til indflytning, hvor I så kan glæde jer over de materialer og det inventar, I selv har valgt. Naturligvis rådgiver vi jer om, hvad der findes af moderne, tidsvarende byggematerialer og muligheder - før vi går igang. - Men I sætter selv det største fingeraftryk på jeres drømme-JH-hus.

 

JH-huse går ikke på kompromis når det gælder kvalitet.
Vi tilpasser indretningen og størrelsen af huset, så det opfylder jeres individuelle behov. Vi bygger huse til ca. 20 familier hvert år. Husene er opført efter hver enkelt families specielle ønsker - vi synes faktisk, det er sjovere at bygge 20 vidt forskellige huse - end det er at bygge 100, der ligner hinanden til forveksling.

 

JH-huse har egne faste håndværkere
Vore egne håndværkere samt en fast stab af underleverandører er med i hele byggeprocessen lige fra fundering af huset til dørklokken monteres.


Udarbejdet af Mit Bureau
 
Profil Under opførelse Under opførelse Grunde til salg Billedgalleri Referencehuse Plantegninger Kontakt Download reference-huse Kontakt Jørn Hermansen via e-mail